РērсíIIet në baneѕēn e fundit 20-vjeçarja qē u νr а а Вru taIí ѕht në Greqi

admin 0

РērсíIIet në baneѕēn e fundit 20-vjeçarja qē u νrаа ВrutaIíѕht në Greqi

Familjarët dhe të afërmit i kanë dhë në la mtumirën e fundit 20-vjeçares Caroline Crouch, e cila u v ra në mënyrë brutale këtë javë në Athinë pas një grabitje në shtëpinë e saj. Ajo u va rr os në një ishull grek, aty ku ishte rri tur. Në va rri min e të resë ishin mes të tjerëve edhe bashkëshorti i saj, Babis Anagnostopoulos dhe vajza 11 muajshe, e cila ka mbetur pa nënë pas vr asj es mak abre.
“Isha shumë me fat që njoha Caroline-n dhe që ajo më donte. Isha me fat për momentet që ndamë së bashku. Ajo që më tr ishton më shumë se vd ek ja e saj është fakti se vajza jonë do të rritet pa kujtuar nënën e saj të bukur e cila ishte gëzimi i jetës sime. Por përmes vajzës, Caroline do të jetë gjithmonë me mua dhe me të gjithë ju. Duhet që të kujdeseni për njerëzit që doni dhe të shijoni kohën që kaloni me ta”, tha Babis mes lotësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *