BIA serbe ka shperndare 27 mije materiale ne forme CD-je kunder Hashim Thaçit. Ja se çfare permbajne ato

BIA serbe ka shperndare 27 mije materiale ne forme CD-je kunder Hashim Thaçit. Ja se çfare permbajne ato

BIA serbe ka shperndare 27 mije materiale ne forme CD-je kunder Hashim Thaçit. Ja se çfare permbajne ato

BIA serbe ka shperndare 27 mije materiale ne forme CD-je kunder Hashim Thaçit. Ja se çfare permbajne ato.Propaganda kundēr Thaçit i ka rrēnjēt nē Beograd, BIA ka shpērndarē 27 mijē materiale nē formē CD.Shkruan: Bardhyl Mahmuti-Nē tē gjitha momentet vendimtare tē historisē sē re tē Kosovēs udhē,heqēsit e saj janē sulmuar nē mēnyrēn mē tē ulēt tē mundshme. Janē pērdorur tē gjitha mjetet pēr tē denigruar personalitetet, tē cilēt, nē kēto momentet, kishin pozita kyçe.Kēshtu, gjatē periudhēs sē Iuf,tēs çlirimtare nē Kosovē dhe fill pas pērfundimit tē saj, Shērbimi Sekret Serb pērgatiti dhe tē orkestroi njē fushatē histerike kundēr Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Azem Sylēs, Ramush Haradinajt, Fatmir Limajt, Rexhep Selimit, Elmi Reçicēs, Adem Grabovcit dhe bartēsve tjerē tē UÇK-sē.Mbi 27 mijē faqe materiale tē pērgatitura nē formē CD-shē dhe mbi 2000 faqe nē formē libri tē pērgatitura nga Shērbimi Sekret Serb u shpērndanē zyrtarisht nga Ministria e Punēve tē Jashtme tē Jugosllavisē dhe pas shpērbērjes sē saj nga Ministria e Punēve tē Jashtme tē Serbisē.

Leave a comment

Your email address will not be published.