Dalin detaje te fundit se SHIK u pergatit nga strukturat e NATO-s! Ja detajet qe po dridhin vendin

Dalin detaje te fundit se SHIK u pergatit nga strukturat e NATO-s! Ja detajet qe po dridhin vendin

Dalin detaje te fundit se SHIK u pergatit nga strukturat e NATO-s! Ja detajet qe po dridhin vendin

Dalin detaje te fundit se SHIK u pergatit nga strukturat e NATO-s! Ja detajet qe po dridhin vendin.Humolli: SHIK-un e kanē pēr,gatitur strukturat e NATO-s.Fatmir Humolli sot ēshtē deputet i Lēvizjes Vetēvendosje, por para Iuf,tēs ishte pjesē e LKÇK e pastaj e UÇK-sē. Mē vonē, pas Iuf,tēs ishte pjesē e AAK-sē e tani ēshtē pjesē e Lēvizjes Vetēvendosje.Nē njē debat televizim tē disa viteve mē herēt ai kishte treguar njē ngjarje interesante tē pathēnē mē parē rreth Shērbimit Inteligjent tē Kosovēs tē udhē,hequr nga z. Kadri Veseli.Ai tregoi se “SHIK-un e kanē pērgatitur strukturat e NA,TO-s, por thotē se raporti nuk i pērmend kēto”, duke iu kundēr,pērgjigjur gazetarit Kajtazi nē lidhje me publikimin e disa raporteve qē sipas z. Veseli tē gjitha ishin tē inskenuara dhe nuk kishte tē vērtetē asgjē nē to.

Leave a comment

Your email address will not be published.