E FUNDIT/ I preferuari i i medias ruse po e lavderon me fjale shume te medha kryeministrin Albin Kurti. Po “dridh” serbine me kete qe tha

E FUNDIT/ I preferuari i i medias ruse po e lavderon me fjale shume te medha kryeministrin Albin Kurti. Po “dridh” serbine me kete qe tha

E FUNDIT/ I preferuari i i medias ruse po e lavderon me fjale shume te medha kryeministrin Albin Kurti. Po “dridh” serbine me kete qe tha

Rada Trajkoviç: Zizek, i preferuari i medias ruse lav,dēron Albin Kurtin.Politikania serbe nga Kosova, Rada Trajkovic, ka koment,uar deklaratēn e filozofit slloven, Slavoj Zizek, siç e ka quajtur ajo tē pre,feruarin e medias ruse ‘Russia Today’.Trajkovic ka shkruar se ēshtē interesante se si opinon,isti i Russia Today’ Slavoj Zizek, lavdēron pa asnjē mē,dyshje, liderin e VV’sē, Albin Kurtin.

Ajo tutje ka shkruar se a mundet qē Rusia ta ketē vērejtur ‘potencialin’ e Kurtit dhe idetē e tij etnike-nacio,nalisteqē mund ta destabilizojnē rajonin.“Interesante tē shohēsh si kolumnisti i pref,eruar i ‘Russia Today’ Slavoj Zizek lavdēron fare pa mē,dyshje, Albin Kurtin. A mundet qē Rusia ka vērejt,ur (dhe ēshtē e gatshme tē kultivojē) “potencialin” e Kurtit pēr tē desta,bilizuar rajonin me idetē e tij etnike-naci onalis te”.

Leave a comment

Your email address will not be published.