SHIFRA MARRAMENDESE/ Albin Kurti tregon se sa milion euro rryme jane shpenzuar vetem gjate nje dite ne Kosove!!! Dikush duhet ta paguaje kete rryme

SHIFRA MARRAMENDESE/ Albin Kurti tregon se sa milion euro rryme jane shpenzuar vetem gjate nje dite ne Kosove!!! Dikush duhet ta paguaje kete rryme

SHIFRA MARRAMENDESE/ Albin Kurti tregon se sa milion euro rryme jane shpenzuar vetem gjate nje dite ne Kosove!!! Dikush duhet ta paguaje kete rryme

SHIFRA MARRAMENDESE/ Albin Kurti tregon se sa milion euro rryme jane shpenzuar vetem gjate nje dite ne Kosove!!! Dikush duhet ta paguaje kete rryme.Kurti: Vetēm dje kemi shpenzuar 2.3 milionē euro, dikush duhet ta paguajē kētē rrymē.Krye,ministri Albin Kurti vlerēson se vendi ndodhet para dy opsion,eve sa i pērket kri,zēs me energjinē elektrike.“Ose duhet tē bējmē çkyçje, ose duhet tē kalojmē tek rritja e tarifave”, ēshtē shprehur ai nē kon,ferencē pēr media.“Dje nē orēn 23:00 konsumi ka qenē prej njē mijē e 318 megavatē, kurse ai minimal prej 834 nē orēn 05:00 tē mēngjesit, derisa i gjithē pro,dhimi ynē ka qenē prej 727 megavatē. I kemi konsumuar njē mijē e 318 megavatē dhe kēto dikush duhet t’i paguajē”, ka shtuar Kurti.“Rreth 1.8 milionē banorē qē jemi dje kemi shpenzuar 2.3 milionē euro ener,gji tē importuar”.

Leave a comment

Your email address will not be published.