TRONDITJE/ Keta tuhet se jane 21 shqiptaret bashkepunetore te UDB-se ne Bosnje

TRONDITJE/ Keta tuhet se jane 21 shqiptaret bashkepunetore te UDB-se ne Bosnje

TRONDITJE/ Keta tuhet se jane 21 shqiptaret bashkepunetore te UDB-se ne Bosnje

TRONDITJE/ Keta tuhet se jane 21 shqiptaret bashkepunetore te UDB-se ne Bosnje.Kēta thuhet se janē 21 bashkē,punētorēt shqiptarē tē UDB-sē nē Bosnje e Hercegovinē!?Ka dalē nē shitje nē Kosovē njē libēr qē do tē dridh shoqērinē shqiptare tē Kosovēs. Fjala ēshtē pēr librin “21 bashk,ēpunētorē shqiptarē tē UDB-sē nē Bosnje e Hercegovinē (1970-1990)”, pērgatitur nga Ivan Beshljiq dhe pēr,kthyer e pērgatitur nē gjuhēn shqipe nga Mehmet Loci.Nē kētē libēr pērmenden 21 emra dhe pseu,donime tē shqiptarēve qē pēr njē periudhē 20 vjeçare kanē qenē bashkē,punētorē tē UDB-sē nē Bosnje e Hercegovinē!21 bashkē,punētorēt shqiptarē tē UDB-sē nē Bosnje e Hercegovinē kanē pērdorur pseu,donimet: “BALON”, “RUBIN”, “SNJESHKO”, “TROGIR”, “MONTENEGRO”, “SAFER”, “TIHOMIR” , “TIR” “EGEJ”, “MONTER”, “PLATAN”, “BORAC”, “BESA”, “BASHKIMI” “TOPLICA, “ÇAKOR”, “NIK”, “NAMIK”, “SAFIR”, “AZAM”, “RADE”?Ata janē:

QENDRA E SHĒRBIMIT TĒ SIGURIMIT NĒ BANJALLUKĒ
Feti Ferid Abbdullahu – pseudonimi BALON
Idriz Halit Hasani – RUBIN
Osman Raim Selmani – SNJESHKO
QENDRA E SHĒRBIMIT TĒ SIGURIMIT NĒ BIHAQ
Ejup Halit Begjeti – TROGIR
QENDRA E SHĒRBIMIT TĒ SIGURIMIT NĒ DOBOJ
Idris Rushit Rushiti – MONTENEGRO
Afrim Destan Sylejmani – SAFER
QENDRA E SHĒRBIMIT TĒ SIGURIMIT NĒ GOROZHDĒ
Hasan Bajram Mehaj – TIHOMIR
Hivzi Shaqir Muratoviq -TIR
QENDRA E SHĒRBIMIT TĒ SIGURIMIT NĒ MOSTAR
Hasan Musa Duraj – EGEJ
Nevzet Feriji Jakupi – MONTER
Kajtaz Shaban Sheremeti PLATAN
QENDRA E SHĒRBIMIT TĒ SIGURIMIT SARAJEVĒ
Shaban Sadri Ahmetoviq – BORAC
Skender Shaban Ahmetoviq – BESA
Qaush Metē Kabashi – BASHKIMI
Myrteza Bajram Kuçi – TOPLICA
QENDRA E SHĒRBIMIT TĒ SIGURIMIT NĒ ZENICĒ
Esat Hetem Kollqaku – ÇAKOR
Sherif Islam Krasniqi – NIK
Naim Sali Krasniqi – NAMIK
Lutfi Halit Sahiti – SAFIR
Hilmi Rexhep Plana – AZAM
Adem Hamit Rukiqi – RADE

Leave a comment

Your email address will not be published.