U Nda Nga Burri Dhe Tani E Rrit Vetë Të Bijen/ Hygerta Sako E Thotë Hapur: Kërkoj Burrë Tani, Dua Të Gjej Dashurinë

Hygerta Sako nuk i ka mbyllur dyert e zemrës së saj. Edhe pse nënë single, moderatorja sportive është e hapur për të krijuar lidhje dashurie. Ish-missi shqiptar u shpreh se vajza ka rëndësinë dhe kohën saj, por kjo nuk do të thotë se duhet të mbyllë jetën e dashurisë.

Ajo tha se po pret akoma princin e kaltër, por si duket “ka humbur rrugës ose i ka humbur adresën”, megjithatë shprehu bindjen se do ta gjejë.

“Pse duhet ta mbyll jetën time, unë 26-vjeç jam (qesh). S’ka lidhje që jam një mama single.
Vajza ka kohën dhe rëndësinë e vet, po sigurisht edhe jeta ime është shumë e rëndësishme. Unë po e pres akoma princin e kaltër por duhet të ketë humbur rrugës, ose ka humbur adresën por unë do ta gjej.

Published
Categorized as Lajme

Leave a comment

Your email address will not be published.