Albin Kurtit i vjen nje “goditje” nga Serbia / Ja qfare po refuzon Kryeminstri Kurti me serbet

Albin Kurtit i vjen nje “goditje” nga Serbia / Ja qfare po refuzon Kryeminstri Kurti me serbet

Albin Kurtit i vjen nje “goditje” nga Serbia / Ja qfare po refuzon Kryeminstri Kurti me serbet

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, ka thënë se Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti duke refu,z,uar që ta formojë As,ociac,ioni e Komunave Serbe, jo vetëm që anu,lon pr,oces,in e dialogut, por edhe po,shtë,ron BE-në dhe SHBA-në.“Është e papra,nue,shme dhe e tur,psh,me që Kurti të tregojë arb,itra,rit,et dhe arr,ogan,cë kur bëhet fjalë për zbat,im,in e marrëveshjeve të arritura në Bruksel dhe ta bëjë këtë pa asnjë s,anks,ion, saktësisht prej atyre që janë ga,rant,ues të imp,lemen,tim,it të asaj që është nënshkruar”, ka thënë Petkoviq, raporton N1, transmeton Klankosova.tv.

“Nuk ka dy,shim se Kurti po bën me dije që jo vetëm që nuk do të ketë asoc,iac,ion, por që nuk do të ketë as serbë në Kosovë”.Qëndrimi i Petkoviq lidhet me deklaratën e Kurtit për Deutesche Welle ku ka thënë se nuk do të ketë aso,ciaci,on në baza et,nik,e.

Leave a comment

Your email address will not be published.