Dardan Molliqaj “trondit” vendin / Ja per qfare e perdori Vetevendosja Astrit Deharin

Dardan Molliqaj “trondit” vendin / Ja per qfare e perdori Vetevendosja Astrit Deharin

Dardan Molliqaj “trondit” vendin / Ja per qfare e perdori Vetevendosja Astrit Deharin

Dardan Molliqaj, kryetar i PSD-së, tha se Vetëvendosje e ka pë,rdo,rur ra,st,in e Astrit Deharit deri në momentin që ka ard,hur në pu,sht,et, e pas ard,hjes në krye të qeverisë, sipas tij, nuk po e pë,rmen,din më.“Janë tri faza. Deri në vd,ekj,en e Astritit nuk flet as,kush nga Vetëvendosje, dhe faza e dytë nga vd,ek,ja e tij deri në pu,sh,tet ku e përdorin ma,ksi,mal,isht, shp,if,in, tri,ll,oj,në, ke,qpë,rdo,rin, inst,rum,enta,li,zojnë dhe me ard,hjen në pus,hte,t ms,he,let. Në fushatë Astriti, pas fushatës kryhet”, tha Molliqaj në Rubikon.

Sipas tij kjo qeveri është përgjegjëse, pasi nuk po e zba,rdh ras,tin për vde,kj,en e Astrit Deharit.“Kjo qeveri është përg,je,gjë,se po aq sa qeveria kur ka vd,e,kë Astrit Dehari, pse ka vd,ek,ë Astrit Dehari këta janë për,gje,gj,ës, se nuk po e zba,rdh,in ra,s,tin. Kryeministri Albin Kurti, min,ist,rat e tij, partia Vetëvendosje janë për,gje,gjës përveç nëse na zba,rd,hin ra,st,in dhe atëherë do të ma,rrin lëvd,ata edhe nga PSD-ja.. Por mua më duket se nuk janë duke bë,rë as,gjë.”, shtoi ai./Klankosova.tv

Leave a comment

Your email address will not be published.