E FUNDIT/ Gani Geci ka nje kerkese per presidenten Osmani, po dridh vendin me kete kerkese

E FUNDIT/ Gani Geci ka nje kerkese per presidenten Osmani, po dridh vendin me kete kerkese

E FUNDIT/ Gani Geci ka nje kerkese per presidenten Osmani, po dridh vendin me kete kerkese

E FUNDIT/ Gani Geci ka nje kerkese per presidenten Osmani, po dridh vendin me kete kerkese.Anētari i LDK-sē, Gani Geci ka kērkuar nga pre,sidentja e Kosovēs qē t’i shpallē Heronj tē Kosovēs Besim Dajakun dhe Bekim Kastratin tē cilēt janē v ra,rē para 20 vitesh.Geci ka shkruar se mē 19 tetor 2021 janē bērē 20 vjet qē kur Besim Dajaku e Bekim Kastrati janē v ra,rē dhe ai ka mbetur i pI,agosur.“Tē nderuar qytetarē, unē kam njē kērkesē publike pēr pre,sidenten e Republikēs sē Kosovēs.Tani kur nga data 19.10.2021 jan bērē mē tepēr se 20 vjet nga dita kur dora tradh,tare me ur,dhēra nga lartē nē njē pritē mirē tē orgonizuar dhe mirē tē paguar v ra,nē Besim Dajaku pjesētarē i sigurisē sē Presidentit Rugova dhe Bekim Kastrati gazetar i gazetēs ”Bota Sot” dhe nē kētē rastē me pI,agosen ndersa Shani Geci shpetoj pa pI,agē ,kērkoj nga presidentja e vendit znj.Vjosa Osmani qē Besim Dajakun dhe Bekim Kastratin ti shpallē Heronj tē Kosovēs”, ka shkruar Geci.

Leave a comment

Your email address will not be published.