EMOCIONUESE / Endrit Thaçi tregon per viziten ne Hage sebashku me nenen e tij tek Hashim Thaçi

EMOCIONUESE / Endrit Thaçi tregon per viziten ne Hage sebashku me nenen e tij tek Hashim Thaçi

EMOCIONUESE / Endrit Thaçi tregon per viziten ne Hage sebashku me nenen e tij tek Hashim Thaçi

Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit Hashim Thaçi, ka publikuar në rrjetin social Instagram një fo.tografi me nënën e tij, Lumnie Thaçi.Në përshkrimin e fo.tografisë, Endriti tregon se pak kohë më parë kanë vizituar edhe ish-presidentin Thaçi në Hagë.“Me nanën këto ditë të fundit të verës. Kemi takuar edhe babin ca kohë më parë dhe i presim me pad.ur.im ditët kur të gjithë do të jemi së bashku përsëri, në Kosovën që aq shumë e don.”, ka shkruar ai në Instastory.Ndryshe, ish-presidenti Thaçi ndodhet në par.abu.rg.im në Hagë që nga 5 nëntori i vitit 2020.Ai aku.zoh.et për kr.im.e që dys.hoh.et se janë kryer në lu.ft.ën për pav.arë.si të fundit të viteve 1990, përfshirë v r.as.je dhe t o.rtu.ra

Leave a comment

Your email address will not be published.