Fakte te reja mbi prokurorine e Speciales – Ja se nga kush jane perkrahur

Fakte te reja mbi prokurorine e Speciales – Ja se nga kush jane perkrahur

Fakte te reja mbi prokurorine e Speciales – Ja se nga kush jane perkrahur

Fakte te reja mbi prokurorine e Speciales – Ja se nga kush jane perkrahur.Haradinaj: Prokuroria ēshtē e pērkrahur nga Qeveria e Serbisē, mē kanē trajtuar me pēr,buzje.Nasim Haradinaj, i a ku,zuar nga Gjh,yka ta Speciale pēr disa vepra, ka deklaruar nē Dhomat e Specializuara se Zyra e Pro ku,rorisē ēshtē e pēr,krahur nga Qeveria e Serbisē dhe si e tillē, ēshtē duke u trajtuar me pēr,buzje.Para trupit gjh,yku es, Haradinaj deklaroi se muajt e fundit Pro ku,roria ka pasur njē sjellje tē keqe ndaj tij pasi qē “frika jonē mē e madhe ēshtē realizuar”.“Pro ku,roria nuk e meriton qē unē tē jem kētu, qē t’ua bēj dekorin. Vendosa tē bij kētu tē them tē vērtetēn, veprimet e kēsaj Pro ku,rorie dēshmon se jam kētu prej 14 muajsh, kur asnjē provē nuk mund t’i mbēshtes a ku,zat qesharake”, tha ai.Haradinaj, ish-nēn,kryetar i OVL-UÇK-sē, ka deklaruar se kushdo qē ka kryer k rih,me duhet tē pēr,ballet me drejtēsi, dhe

Leave a comment

Your email address will not be published.