Glauk Konjufca po “habit” Albin Kurtin dhe Levizjen Vetevendosje. I del ne mbrojtje ish shefit te tij Kadri Veseli – “Po mbahet padrejtesisht”

Glauk Konjufca po “habit” Albin Kurtin dhe Levizjen Vetevendosje. I del ne mbrojtje ish shefit te tij Kadri Veseli – “Po mbahet padrejtesisht”

Glauk Konjufca po “habit” Albin Kurtin dhe Levizjen Vetevendosje. I del ne mbrojtje ish shefit te tij Kadri Veseli – “Po mbahet padrejtesisht”

Konjufca: Në Ha gë po mbahen koma nda,ntët më të shq uar të UÇK-së.Kryekuve ndari Glauk Konjufca tha se në Ha gë po mbahen koma ndan,tët më të shquar të UÇK-së.Konjufca e qua jti Iufj,tën e UÇK-së të pas tër dhe të domo,sdoshme.Në një inter vistë për RTK-në, kryku,vendari ka folur edhe për dial ogun me Serbinë, ku u shpreh pesi,mist se bren da këtij viti mund të arr,ihet një marr ëveshje.Nuk dihet ende sakte qendrimi zyrtar i Albin Kurtit dhe Levizjes Vetevendosje ndaj kesaj deklarate te Konjufces. Me siguri jane te habitur edhe ata sikur gjithe ne.

Leave a comment

Your email address will not be published.