GODITJA qe i erdhi Albulena Haxhiut dhe Qeverise Kurti nga Thaci e Veseli po dridhin gjithe vendin

GODITJA qe i erdhi Albulena Haxhiut dhe Qeverise Kurti nga Thaci e Veseli po dridhin gjithe vendin

GODITJA qe i erdhi Albulena Haxhiut dhe Qeverise Kurti nga Thaci e Veseli po dridhin gjithe vendin

GODITJA qe i erdhi Albulena Haxhiut dhe Qeverise Kurti nga Thaci e Veseli po dridhin gjithe vendin.Albulena Haxhiu: Thaçi e Veseli refuzuan takimin nē Hagē me pēr,faqēsuesit e Ministrisē sē Drejtēsisē.Ministrja e Drejtēsisē znj. Albulena Haxhiu, nē emi,sionin infobox nē RTV Dukagjini ka treguar se Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli nuk deshēn ta takohen me pēr,faqēsuesit e Ministrisē sē Drejtēsisē.Thaçi e Veseli refuzuan takimin nē Hagē me pēr,faqēsuesit e Ministrisē sē Drejtēsisē, por njēra nga arsyet mund tē jetē se pikē,risht nē kohēn sa Albulena Haxhiu ishte deputete e VV-sē nē Kuvend, e kishte quajtur k rh,imineI z. Kadri Veseli edhe pse asnjēherē nuk kishte prezantuar ndonjē ar,gument apo provē.

Leave a comment

Your email address will not be published.