Ja goditja qe i erdhi Albin Kurtit nga djali i ish presidentit Hashim Thaci – Po dridhet gjithe vendi nga kjo gje

Ja goditja qe i erdhi Albin Kurtit nga djali i ish presidentit Hashim Thaci – Po dridhet gjithe vendi nga kjo gje

Ja goditja qe i erdhi Albin Kurtit nga djali i ish presidentit Hashim Thaci – Po dridhet gjithe vendi nga kjo gje

Ja goditja qe i erdhi Albin Kurtit nga djali i ish presidentit Hashim Thaci – Po dridhet gjithe vendi nga kjo gje.Endriti pu,blik,on f,oto tē Thaçit me krerēt e SH BA-sē: Koha kur kishte kush tē kujd,esej pēr Kosovēn.Mosftesa e Kosovēs nga Shtetet e Bash ku,ara tē Ame ri,kēs nē Samitin e Demokracive ka ngjallur edhe rea,gimin e Endrit Thaçit, djalit tē ish-pre,sidentit Hashim Thaçi.Ai ka publikuar disa fotografi tē babait tē tij me udhē,heqēsit e Sh BA’sē ndēr vite.Fotoja e parē qē ka publi,kuar ka qenē ajo me Pre,sidentin aktual tē Shteteve tē Bash ku,ara tē Ame ri,kēs, Joe Bi den.Nē fotot e tjera shihet Thaçi me ish-pre sidentin Geo rge W.Bush, me ish-çiftin pre,sidencial, Barack dhe Michele Oba ma, ish-çiftin presidencial Don ald dhe Mela nia Trump, ish-presidentin Bill Clin ton dhe ish-sekretaren Hillary Clin ton.“Koha kur kishte kush tē pēr,kujdesej pēr Kosovēn dhe tē mbaheshin lidh,jet e forta me miqtē ndēr,kombētarē”, ka qenē pēr,shkrimi qē ai u ka vendosur gjithē kētyre fotove.Presti,gjiozja ame ri,kane “Po,litico”, ka publikuar dje listēn e shteteve tē ftu,ara nga Shtē pia e Bar dhē, pēr Samitin e Dem,okraci,ve qē do tē mbahet nē dhjetor tē kētij viti. Nē kētē listē, fig,uroj,nē 100 shtete, por jo edhe Kosova, Serbia dhe Bosnja. Mosftesa e Kosovēs nē kētē sa,mit, ka ngj,all,ur reagime tē shumta.

Leave a comment

Your email address will not be published.