Kjo cka po thote cetniku Vulin per kthimin e serbeve ne Kosove po hallakat nderkombetaret

Kjo cka po thote cetniku Vulin per kthimin e serbeve ne Kosove po hallakat nderkombetaret

Kjo cka po thote cetniku Vulin per kthimin e serbeve ne Kosove po hallakat nderkombetaret

Kjo cka po thote cetniku Vulin per kthimin e serbeve ne Kosove po hallakat nderkombetaret.Vulin deklaratē tē fortē: Pēr t’u kthyer me for,cē nē Kosovē, na mjaftojnē serbēt e lindur atje.Ministri i Brend,shēm i Serbisē, Aleksandar Vulin, i ēshtē pēr,gjigjur ish-koman,dantit tē For,cēs sē Si gurisē sē Kosovēs, Kadri Kastrati, i cili tha se “presidenti serb dhe Vulin janē duke rekru,tuar mer,cen arē rusē pēr t’i sjellē nē veri tē Kosovēs”.Duke e mohuar kētē, Vulin tha se “nēse Beogradi dēshiron tē kthehet me forcē nē ‘kra,hinē’, nuk do tē ketē nevojē pēr rusē apo tē huaj tē tjerē, por vetēm pēr serbēt e lindur atje”.“Nēse Serbia dēshiron tē kthehet me forcē nē veri dhe jug tē Kosovēs nuk do tē kishte nevojē pēr rusēt apo ndonjē tē huaj tjetēr, mjaftojnē serbēt e lin,dur atje”.

Leave a comment

Your email address will not be published.