Kryeministri i Kosoves ne interviste per te famshmen Deutsche Wellen ka goditur serbet dhe Vuciqin me kete qe tha

Kryeministri i Kosoves ne interviste per te famshmen Deutsche Wellen ka goditur serbet dhe Vuciqin me kete qe tha

Kryeministri i Kosoves ne interviste per te famshmen Deutsche Wellen ka goditur serbet dhe Vuciqin me kete qe tha

Kryeministri i Kosoves ne interviste per te famshmen Deutsche Wellen ka goditur serbet dhe Vuciqin me kete qe tha.Kurti: Nuk mund tē ketē Asociacion mbi baza et,nik,e, pikē.Kryeministri i Kosovēs, Albin Kurti ka folur nē njē intervistē pēr Deutsche Wellen pēr Asociacionin e komunave me shumicē serbe, rrezikun e bosnjēzimit tē Kosovēs, dialogun me Serbinē dhe pēr “Open Balkan” ndaj tē cilit ēshtē kategorisht kundēr.Ai arsyetoi ngecjen e dialogut, duke theksuar dallimet thelbēsore me Serbinē, ndērsa pēr çēshtjen e Ballkanit tē Hapur, pērmendi faktin se Serbia e njeh Shqipērinē, por jo Kosovēn

Leave a comment

Your email address will not be published.