Kush eshte familja Imeri nga Kosova qe apelon haptazi mos te lirohen Thaçi dhe te tjeret!!!

Kush eshte familja Imeri nga Kosova qe apelon haptazi mos te lirohen Thaçi dhe te tjeret!!!

Kush eshte familja Imeri nga Kosova qe apelon haptazi mos te lirohen Thaçi dhe te tjeret!!!

Kush eshte familja Imeri nga Kosova qe apelon haptazi mos te lirohen Thaçi dhe te tjeret!!! ‘Specialja mos t’i lirojē me kusht Thaçin dhe tē tjerēt, ata mund tē arra,tisen’, apelon familja Imeri.Sot, mē 2 nēntor bēhen plot 22 vjet nga v ra,sja mi,zo re e veprim,tarit pēr liri e pavarēsi, arsimtarit Haki Imeri.Familja Imeri e ka pēr,kujtuar sot pērmjet njē shkrimi nē faqen e Facebook-ut me tē njējtin emēr, ku shprehen se ndjehen mē tē lehtēsuar pasi ata qē dy,shohet se organizuan v ra,sjen e Haki Imerit, janē duke u gjh,yku ar nē Hagē nga gjh,ykata speciale.Sipas familjes, Specialja ka ngjallur shpresēn se do tē zbardhet v ra,sja e Haki Imerit.

Ata thonē qē nēntori i vitit 2020 ishte momenti i arre,stim it tē atyre pēr tē cilēt familja dyshon fuqishēm se qēndrojnē prapa v ra,sjes sē Hakiut.Gjithashtu, familja Imeri i drejtohet gjh,ykat ēs speciale qē tē mos i lirojē me kusht tē arre stua,rit, pasi tē njējtit mund tē arra,tisen dhe tē mos dalin mē para drejtē,sisē.

Leave a comment

Your email address will not be published.