Memli Krasniqi “dridh” Albin Kurtin me kete qe i tha. Ai po i ben favor te madh serbise me kete gje

Memli Krasniqi “dridh” Albin Kurtin me kete qe i tha. Ai po i ben favor te madh serbise me kete gje

Memli Krasniqi “dridh” Albin Kurtin me kete qe i tha. Ai po i ben favor te madh serbise me kete gje

Krasniqi: UÇK-ja nuk ka arkiva, kush e thotē i bēn favor Serbisē.Krye,tari i PDK-sē Memli Krasniqi ka thēnē se ēshtē njoftuar nga emisari pēr dia,logun me Serbinē, Miroslav Lajçak pēr zhvillim,et e fundit nē dialog.Ai ka thēnē se ka shprehur qēndrimet e PDK-sē lidhur me kētē proces.Krasniqi ka thēnē se sa i pērket çēsht,jes sē arkivave nē dialog, fokusi duhet tē jetē nē çēsht,jet e mēdha dhe nuk duhet qē mē çēshtje sporadike tē ikē nga obligim,et.

Sipas tij, UÇK-ja nuk ka pasur arkiva, duke shtuar se kushdo qē e thotē njē gjē tē tillē, shkakton kon,fuzione.“Pēr ne ēshtē e rēndēsishme qē dialogu tē ketē epi,logun e vet dhe interesi dhe kērkesa jonē ēshtē qē tē pēr,fundojē sa mē shpejtē dhe normalisht qē pēr,fundimi tē sjellē njohjen e Kosovēs si shtet i pavarur dhe sovran pa i cenuar themelet e Kushtetutēs sē Kosovēs”, ka thēnē ai.Ai ka thēnē se PDK-ja ēshtē partia e vetme qē qysh herēt e ka plat,formēn e vet tē dialogut.Pērfaqēsuesi special i Bashkimit Evro pian pēr dialogun Kosovē-Serbi, Miroslav Lajçak, pas ta,kimit me kreun e PDK-sē, ka nisur takimin me krye,tarin e Lidhjes Demokratike tē Kosovēs Lumir Abdixhiku. Mediat janē lejuar vetēm tē marr,in pamje nē fillim tē takimit.

Leave a comment

Your email address will not be published.