Vuçiq del nga vetja / Fjale te renda per Nderkombetaret – Ameriken dhe NATO-n

Vuçiq del nga vetja / Fjale te renda per Nderkombetaret – Ameriken dhe NATO-n

Vuçiq del nga vetja / Fjale te renda per Nderkombetaret – Ameriken dhe NATO-n

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq është kthyer të flasë për bo,mba,rd,im,et nga NA,TO më 1999, duke u an,kuar ndaj ndërkombëtarëve.Vuçiq u an,kua për ndërkombëtarët që e shohin Serbinë si r,rez,ik,un më të madh në Ballkan.“Ata që na bo,m,ba,rd,uan dhe që e ndanë vendin tani fla,sin për dr,ejt,ësi dhe l,ig,j dhe janë të parët që nuk kanë të dre,jtë të fla,sin për këtë”, tha Vuçiq për TV Pink.

“Këto janë faktet, ne duhet të jemi të vetëdijshëm për këtë, vetëm se ata nuk duhet të flasin për hapjen e kut,isë së Pan,dorës dhe se si vetëm ne qe,nkemi burimi i të gjitha të kë,q,ija,ve”, shtoi ai.I pyetur për raportin e përfaqësuesit të lartë të bashkësisë ndërkombëtare në Bosnjë e Hercegovinë, Christian Schmidt në Këshillin e Sig,urimit të OKB-së, Vuçiq tha se nuk e ka lexuar atë.“Nuk e kam lexuar në de,taje, kështu që nuk mund të komentoj”, tha presidenti i Serbisë.

Leave a comment

Your email address will not be published.