Aleksandar Vuçiq po “dridhet” nga Qeveria e Kurtit per Veriun e vendit / Do te takohet me Biden – Ja per qfare behet fjale

Aleksandar Vuçiq po “dridhet” nga Qeveria e Kurtit per Veriun e vendit / Do te takohet me Biden – Ja per qfare behet fjale

Aleksandar Vuçiq po “dridhet” nga Qeveria e Kurtit per Veriun e vendit / Do te takohet me Biden – Ja per qfare behet fjale

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq tha mbrëmë se është e si,gu,rt se institucionet e Kosovës po kërkojnë mënyra të reja për të ndë,rma,rrë veprime në veri të vendit. Ai u bëri thirrje evropianëve që tha se kanë nd,ik,im “t’u thonë të mos e bëjnë këtë”.Ai njoftoi se do të shkojë në Glasgow dhe se do të takohet me kryeministrin e Britanisë së Madhe, Boris Johnson, si dhe me zyrtarë të tjerë.

“Atje do të jenë nga Biden deri te Ursula von der Layen, dhe ne do ta shohim kur t’i shoh ata”, tha ai.“As Serbia nuk është e një,j,të nga vitet 1990, as bal,an,ca e f,uqis,ë nuk është e njëjtë, as ne nuk sil,le,mi në atë mënyrë që të nën,vl,erës,oj,më. Unë e kuptoj shumë mirë se çfarë është Amerika dhe çfarë fu,q,ie ka ajo. Detyrimi im është ta mb,roj vendin tonë”, tha Vuçiq.

Leave a comment

Your email address will not be published.