Blinken i prerë me Lavrovin, ia jep vetëm dy opsione

Blinken i prerë me Lavrovin, ia jep vetëm dy opsione

Blinken i prerë me Lavrovin, ia jep vetëm dy opsione

Departamenti i Shtetit Amerikan ka lëshuar edhe një njoftim tjetër të shkurtër referuar situatës së krijuar për raportet mes Ukrainës dhe Rusisë.
Ndërsa citojnë sekretarin amerikan Antony Blinken, në facebook, tregohet se si në takim ky i fundit, i prerë, i ka ofruar dy opsione Rusisë, përmes ministrit të saj të Jashtëm, Sergey Lavrov.

”Sekretari Blinken: Në takimin tim me ministrin e Jashtëm Lavrov, sot, theksova se Rusia ka dy zgjedhje: Diplomaci dhe depërshkallëzim ose kosto masive për Rusinë. Preferenca jonë e fortë është të ndjekim rrugën e diplomacisë”.

Leave a comment

Your email address will not be published.