Fjalet e gjeneralit Clark po hallakatin gjithe serbine – Me deklaraten e tij gjenerali Clark ia ben 8 me 2 kelyshit Vuciq

Fjalet e gjeneralit Clark po hallakatin gjithe serbine – Me deklaraten e tij gjenerali Clark ia ben 8 me 2 kelyshit Vuciq

Fjalet e gjeneralit Clark po hallakatin gjithe serbine – Me deklaraten e tij gjenerali Clark ia ben 8 me 2 kelyshit Vuciq

Fjalet e gjeneralit Clark po hallakatin gjithe serbine – Me deklaraten e tij gjenerali Clark ia ben 8 me 2 kelyshit Vuciq.Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka zhvilluar njē takim virtual me gje,neralin Wesley Clark.Gjatē kēsaj bisede, Gjeneral Wesley Clark i ka ofruar ministrit Mehaj pēr,krahjen e plotē dhe tē pakursyer pēr mbēshtet,je nga ek sperienca profesionale dhe autori,teti i tij pēr Ministrinē e Mbrojtjes.Pērmes njē postimi nē Facebook, ministri Mehaj tha se ka marrē pēr,gēzime nga gjenerali Clark pēr sukseset e Kosovēs.“Pērgēzimet e Gje,neral Wesley Clark pēr sukseset tona janē in,kurajim i madh dhe motivim i veçantē pēr tē vazhduar edhe mē fuqishēm drejtē synimeve tona.Krahas takim,eve, prezantimeve e diskutimeve gjatē vizitēs nē SH BA, konsultimet me Gje,neral Clark janē shumē tē rēndēsishme nē secilin an,gazhim. Nē bashkē,bisedimin e sotēm me tē, diskutuam pēr zhvillimet e fundit gjeo,politike nē rajon, me fokus nē rolin e Kosovēs nē kēto rreth,ana sfiduese pēr paqen, sigurinē dhe stabili,tetin rajonal dhe mē gjerē”, shkruan Mehaj.

Leave a comment

Your email address will not be published.