Grenell me fjalet e tij per Kosoven dhe serbine po trondit Ameriken

Grenell me fjalet e tij per Kosoven dhe serbine po trondit Ameriken

Grenell me fjalet e tij per Kosoven dhe serbine po trondit Ameriken

Grenell me fjalet e tij per Kosoven dhe serbine po trondit Ameriken.Grenell: Tē qenit i dērguari pēr Kosovēn dhe Serbinē, detyra mē e preferuar.Ish-amba,sadori ame ri,kan nē Gjermani, Richard Grenell, ka bērē tē ditur se pozita si i emē,ruar special i tashmē ish-pre,sidentit Don ald Tru mp, pēr dialogun Kosovē-Serbi, qe detyra mē e preferuar e tij.Kētē e tha vet ai, derisa po rea,lizonte njē intervistē pēr shou-n televiziv, Kash’s Corner, kur nikoqiri i kētij emi,sioni Kash Patel, e prezantoi Richard Grenellin si diplomat ame ri,kan, ambasador nē Gjermani, por duke e harruar ta prezantojē me titullin e fituar pēr angazhimet pēr Prishtinēn dhe Beogradin zyrtar.Pēr kētē Grenell i reagon menjēherē atij, duke i thēnē se “keni harruar njē nga titujt e mi?!”.
Richard Grenell: Keni harr,uar njē nga titujt e mi.
Patel: Çfarē?
Richard Grenell: I dēr,guari Presidencial pēr Kosovēn dhe Serbinē. Ti e di qē ēshtē e preferuara ime.
Patel: Ju keni kaq shumē tituj. Unē nuk mund tē vazhdoj me ta.
Richard Grenell: Megjithatē, ky ēshtē i preferuari im.

Leave a comment

Your email address will not be published.