Lajm i fundit.. Prej neser shtrengohen masat ne Kosove , 3 vaksina, or policore..

Lajm i fundit.. Prej neser shtrengohen masat ne Kosove , 3 vaksina, or policore..

Lajm i fundit.. Prej neser shtrengohen masat ne Kosove , 3 vaksina, or policore..

Nga nesër hyrja në Kosovë me 3 doza të vaksinës, ose me 2 doza të vaksinës + PCR test.
Kafenetë dhe restorantet në Kosovë do të punojnë deri në ora 21:00, ndërsa nga ora 22:00 hyn në fuqi ora policore.
Kjo vjen si rezulltat i asaj që ka arrit numri 3000 i të infektuarëve brenda një dite në Kosovë.

Leave a comment

Your email address will not be published.