Drejt Fundit.| Rama po i ndryshon pamjen Shqipërisë, ndërtohet në kohë rekord

Drejt Fundit.| Rama po i ndryshon pamjen Shqipërisë, ndërtohet në kohë rekord

Drejt Fundit.| Rama po i ndryshon pamjen Shqipërisë, ndërtohet në kohë rekord

Inxhinierët kanë vendosur si sfidë dorëzimin e çelësave edhe më përpara se afati 3 mujor. Ndërtimi këtij spitali shtrihet në një hapësirë prej 50000 m2 nga e cila 13.000 m2 i dedikohet godinës e cila do të jetë me 1 dhe 2 kate.

Parashikohet që në javën e parë te Marsit numri specialistëve turq që do t’i japin dorën e fundit ndërtimit do të shkoje në 700. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Leave a comment

Your email address will not be published.