“Ibrahim Rugova ishte kunder UÇK-së dhe Adem Jasharit”

“Ibrahim Rugova ishte kunder UÇK-së dhe Adem Jasharit”

“Ibrahim Rugova ishte kunder UÇK-së dhe Adem Jasharit”

“Ibrahim Rugova ishte kunder UÇK-sē dhe Adem Jasharit”-Lushtaku: Garda ceremoniale mungoi sepse Rugova ishte kundēr UÇK-sē dhe Adem Jasharit.Ish-koman,danti i gardēs ce,remoniale tē TMK-sē, Nuredin Lushtaku, ka folur pēr refuzimin qē garda ce,remoniale tē marrē pjesē nē va rr,imin e ish-presidentit tē Kosovēs, Ibrahim Rugova.“Prej neve ēshtē kērkuar qē tē marrim si gardē e Kosovēs nē ceremoninē e va rri,mit. Agim Çeku, ka kērkuar nē atē kohē, kemi diskutuar ku ai ka kērkuar ta bējmē ceremoninē, dhe arsyeja e imja qē i kam thēnē jo ka qenē duke u bazuar nē deklaratat e Rugovēs tē paraIuf,tēs ku UÇK-nē dhe komandantin Adem Jasharin me shokēt e tij paraIuf,tēs i ka quajtur dorē e zgjatur e Serbisē, i ka quajtur punētorē tē shērbimeve sekrete serbe, nē kohēn kur Adem Jashari me grupin e tij janē dē,nuar, Rugova ka thēnē se ata mund tē jenē njerēz tē UDB-sē sē Serbisē”, ēshtē shprehur Lushtaku nē “Edicioni Special” nē Klan Kosova.“Ka pasur diskutime me KFOR-in ku kanē diskutuar tē marrin masa, por nuk kanē marrē masa pēr mua nē atē kohē. Agim Çeku s’ka bērē kērkesē me shkrim, por gojarisht ka kērkuar qē garda tē marrē pjesē, ndērsa unē i kam thēnē qē garda s’merr pjesē”.“Pjesētarēt e TMK-sē s’kanē qenē tē gardēs qē trupin e Rugovēs e kanē çuar nē va,rre za. Agim Çeku ka bērē zgjidhje me tjerē ush ta,rē, garda s’ka marrē pjesē”, ēshtē shprehur Lushtaku, njofton Klankosova.tv.

Leave a comment

Your email address will not be published.