Ja se si Hashim Thaçi u be udheheqes i UÇK-së dhe si u perzgjodhen perfaqesuesit per Rambuje (VIDEO)

Ja se si Hashim Thaçi u be udheheqes i UÇK-së dhe si u perzgjodhen perfaqesuesit per Rambuje (VIDEO)

Ja se si Hashim Thaçi u be udheheqes i UÇK-së dhe si u perzgjodhen perfaqesuesit per Rambuje (VIDEO)

Ja se si Hashim Thaçi u be udheheqes i UÇK-sē dhe si u perzgjodhen perfaqesuesit per Rambuje (VIDEO) – Ish-shefi i organizatēs Zbulim Kundēr Zbulim (ZKZ), Sabit Geci, flet se si erdhi deri tē pēr,zgjedhja e pēr,faqēsuesit politik tē UÇK-sē nē kohēn e konferencēs sē Rambujesē nē Francē.Geci thotē se kishte propozuar dy persona pēr kētē pozitē – Ukshin Hotin dhe Adem Demaçin.Ai thotē se asokohe i kishte kērkuar Albin Kurtit tē dilte para medieve dhe tē thoshte se nē emēr tē UÇK-sē mund tē nēn,shkruajē vetēm Adem Demaçi.Geci thotē se emrin e tretē qē e kishte pro,pozuar tē ishte pērfaqēsues i UÇK-sē nē Rambuje, ishte Rexhep Qosja.Ai flet edhe pēr mēnyrēn se si u bē Hashim Thaçi udhē,heqēs politik i UÇK-sē. Sipas tij, nuk ishte frikuar asnjēherē qē Thaçi do tē nēnshkruante diçka kundēr popullit tē Kosovēs.

Leave a comment

Your email address will not be published.