Paralajmerimi i frikshem per vendin tone – Po vjen stuhi e forte bore, ja kur pritet

Paralajmerimi i frikshem per vendin tone – Po vjen stuhi e forte bore, ja kur pritet

Paralajmerimi i frikshem per vendin tone – Po vjen stuhi e forte bore, ja kur pritet

Paralajmerimi i frikshem per vendin tone – Po vjen stuhi e forte bore, ja kur pritet.Para,lajmērim i frikshēm pēr kosovarēt: Po vjen stuhi e fortē bore.Njē sistem vranē,sirash me reshje bore ēshtē duke u afruar gradualisht nga territori i Serbisē dhe gjatē orēve tē pasditēs pritet tē pēr,fshijē edhe Republikēn e Kosovēs.Sistemi pritet tē kushtē,zojē reshje bore pēr disa orē dhe priten afērsisht nga 2 deri nē 7 ose 8 cm reshje bore.Pra reshjet e borēs pritet tē jenē tē intensitet mesatar dhe nē ndonjē interval edhe tē dendura.Pasdite vonē dhe nē mbrēmje reshje bore priten edhe nē disa vise nē Shqipēri dhe Maqedoninē e Veriut.Ēshtē interesante mundēsia e resh,jeve lokale tē borēs sot pasdite vonē nē perēndim dhe jug tē Shqipērisē ku reshjet e borēs janē dukuri mjaft e rrallē dhe fjollat e borēs mund tē paraqiten edhe nē disa vise breg,detare.Pra, pas njē paraditeje me diell, pasdite sot pritet tē ketē shtim tē madh tē vranē,sirave dhe reshje bore fillimisht nē Kosovē, pastaj edhe nē disa vise tjera tē Shqipērisē dhe Maqedonisē sē Veriut. Reshjet e borēs pritet tē zgjasin disa orē nē Kosovē, por nuk priten shumē tē mēdha, sidoqoftē apelohet pēr kujdes tē madh nē komuni,kacion.Ditēve tē ardhshme na presin ditē tē akullta dhe mēngjese me acar mjaft tē fortē polar. Zbutje tē acarit polar mund tē kemi afēr fundit tē javēs sē re

Leave a comment

Your email address will not be published.