Tani I Ka Dalë Kundër Metës, Bëhet Deklarata E Fortë: Atij Njeriu Monika I Ka Qëndruar Katër Ditë Te Koka Se Nuk I Shkonte Gruaja E Vetë

Tani I Ka Dalë Kundër Metës, Bëhet Deklarata E Fortë: Atij Njeriu Monika I Ka Qëndruar Katër Ditë Te Koka Se Nuk I Shkonte Gruaja E Vetë

Tani I Ka Dalë Kundër Metës, Bëhet Deklarata E Fortë: Atij Njeriu Monika I Ka Qëndruar Katër Ditë Te Koka Se Nuk I Shkonte Gruaja E Vetë

Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Aktualitet”, në Faxnews u diskutua mbi ecurinë e procesit të Kom isionit He timor për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

vokati Sokol Hazizaj hapi një debat për personat e afërt pranë Ilir Metës dikur, të cilët i kanë dalë hapur kundër së fundmi, duke iu referuar rastit të Spartak Brahos.

Ndërkohë moderatori Bejdo Malaj tregoi një episod, kur Ilir Meta e ka çuar për kurim në Turqi Spatak Brahon, për një problem shëndetësor me kordat e zërit, ndërkohë që theksoi se sot Braho është një nga kundërshtarët më të fl aktë të Metës.

Sokol Hazizaj: Ajo që mua më çudit është që miqtë më të ngushtë e Metës i dalin kundërshtarët më të mëdhenj. Kjo nuk duhet kërkuar tek këta, duhet kërkuar te Meta.

Bejdo Malaj: Po t’i numërosh të mirat që Ilir Meta i ka bërë Spartak Brahos, ore ishte i shtrirë në spital, e mori Ilir Meta në krahë e çoi në Turqi dhe e shëroi. Nuk kishte zë mo, i kishin ik kordat e zërit. Ilir Meta e bëri me zë, ndërsa ky mban thi kën në gojë tani

Leave a comment

Your email address will not be published.