Berat Buzhala ironizon me kryeministrin Kurti “…shkon Lumezi vjen Elezi, per dimer hahet pekmezi”

Berat Buzhala ironizon me kryeministrin Kurti “…shkon Lumezi vjen Elezi, per dimer hahet pekmezi”

Berat Buzhala ironizon me kryeministrin Kurti “…shkon Lumezi vjen Elezi, per dimer hahet pekmezi”

Berat Buzhala ironizon me kryeministrin Kurti “…shkon Lumezi vjen Elezi, per dimer hahet pekmezi”.Buzhala: Nuk ka bojlera pa filtera, nuk ka filtera pa spojlera – shkon Lumezi vjen Elezi, pēr dimēr hahet pek,mezi.Analisti Berat Buzhala ēshtē tallur me krye,ministrin Kurti rreth programit qeverisēs duke pēr,mendur disa nga thēniet e tij pēr bojlera dhe filtera.Ai pērmes njē shkrimi ka ironiziar me filterat dhe bojlerat qē Kurti i pēr,mendi nē Kuvend, madje nuk la pa e cekur edhe thēnien e Kurtit pēr Lumezin dhe Elezin.Mē poshtē shkrimi i plotē:
Nuk ka bojlera pa filtera, nuk ka filtera pa spojlera, nuk ka spojlera pa reg,lera, nuk ka reglera pa shtekera, nuk ka shte,kera pa shmekera, nuk ka shmekera pa havera, nuk ka havera pa hamera, nuk ka hamera pa Kamera, nuk ka Kamera pa shofera, s’ka as shofera pa lah,pera.Shkon Lumezi vjen Elezi, per dimen hahet pekmezi.Pak a shume qiky eshte programi qeverises.

Leave a comment

Your email address will not be published.