Çetniku serb ne nje rrefim te padegjuar me pare per nje aksion – “Ballafaqimi im me Nasim Haradinaj, dita me e tmerrshme e jetes sime”

Çetniku serb ne nje rrefim te padegjuar me pare per nje aksion – “Ballafaqimi im me Nasim Haradinaj, dita me e tmerrshme e jetes sime”

Çetniku serb ne nje rrefim te padegjuar me pare per nje aksion – “Ballafaqimi im me Nasim Haradinaj, dita me e tmerrshme e jetes sime”

Çetniku serb ne nje rrefim te padegjuar me pare per nje aksion – “Ballafaqimi im me Nasim Haradinaj, dita me e tmerrshme e jetes sime”.Ush ta,ri serb pas aksionit tē Nasim Haradinajt ku u v ra,nē 17 ush ta,rē: Dita mē e tmerrshme e jetēs sime.Njē ak,sion special e kishte realizuar Nasim Haradinaj me katēr shokēt e tij ku njēri prej tyre tani ēshtē dēsh,mor i kombit. Planin, organizimin dhe mbikqyrjēn e kishte bērē lokja nga Shqipēria Feride Hajdinaj e cila tani ēshtē mbi moshēn 75 vjeçare. Pēr kētē ngjarje kishte folur edhe njē ish ush t,ar i cili kishte shpētuar duke treguar se ishte dita mē e tmerrshme nē jetēn e tij.Feride Hajdinaj e ka rrēfyer ekskluzivisht kētē ngjarje. Poashtu pak para se tē nisej nē Hagē edhe Nasim Haradinaj e kishte rrē,fyer kētē ngjarje.“Erdhi Nasimi tek unē nē shtēpi sepse ne e kishim shtēpinē nē vijē tē kufinit, edhe i thom kēshtu e kēshtu e kam bērē krejt planin, e kam kētē pro,fesion e kam dijeni pēr ush tr,i, edhe i kam pērcjell ush ta,rēt serbē vazhdimisht edhe e kam ditē qē pizgaverat e tyre s’kanē ku tē shkojnē tjetēr”.

Nasim Haradinaj ka treguar pēr kētē ak,sion se filimisht nuk e kishin marrē seriozisht, por pastaj ajo i kishte treguar se kishte udhēhequr njē brigadē nē ush tri,nē e Shqipērisē nē kohēn e Enver Hoxhēs dhe kishte eksperiencē pēr kētē punē. Mē tutje Nasimi i kishte thēnē ani bēje planin pra, e ajo ia kishte vendosur skicēn pērpara e duke i treguar se nē sa ora ush ta,rēt serbē kalojnē nē atē pjesē, sepse i kishte pērcjellur vazhdimisht. Ajo ishte e vetmja rrugē pēr me dal tek Rrasa dhe ush ta,rēt serbē e kishin tē domosdoshēm tē kalojnē nē atē pjesē. Bashkē me Nasimin ishte, Halil Demaj i Shqipērisē, Daut Zagragja tash dēshmor, Hysen Dreshaj e Esat Kadrijaj.Nasimi kishte vendosur tē dal pēr ta kryer ak,sionin dhe ishte nisur, por para se tē nisej nēna nga Shqipēria u kishte thēnē nuk mund tē niseni pa e marrē edhe djalin tim edhe pse ishte djalē hazreti. Nasimi kishte refuzuar ta marrē por ajo kishte thēnē asnjē minutē s’mund tē shkoni pa e marrē edhe djalin e saj.Atē ditē, pas aksionit janē tē lajmēruar 48 tē v ra,rē tē cilat i ka lajmēruar ush tri,a serbe, por sipas Nasim Haradinajt ishin gjithsej 17-18. Poashtu edhe njē ush t,ar serb e kishte rrēfyer kētē ngjarje duke thēnē se “ishte dita mē e vēshtirē e jetēs time”.Nasim Haradinaj kishte thēnē se pak ka oficerē qē mē kanē dhēnē asi plani dhe kemi shpētuar pa asnjē th,errē.VIDEO nuk ēshtē punuar nga ne por ēshtē marrē nga disa faqe nē facebook;

Leave a comment

Your email address will not be published.