MADHESHTORE/ Kryeministri Kurti me nje lajm madheshtor per Kompleksin e Jasharëve – Ja cfare pritet te ndodhë

MADHESHTORE/ Kryeministri Kurti me nje lajm madheshtor per Kompleksin e Jasharëve – Ja cfare pritet te ndodhë

MADHESHTORE/ Kryeministri Kurti me nje lajm madheshtor per Kompleksin e Jasharëve – Ja cfare pritet te ndodhë

vMADHESHTORE/ Kryeministri Kurti me nje lajm madheshtor per Kompleksin e Jasharēve – Ja cfare pritet te ndodhē.Qeveria para,lajmēron konkurs ndērkombētar pēr Kompleksin e Jasharajve.Krye,ministri, Albin Kurti, ka bērē homazhe te va,rrezat e Jasharajve, nē 24 vjetorin e suI,mit tē dytē tē for,cave serbe ndaj kēsaj familjeje.Vizitēn nē Prekaz e shfrytēzoi edhe pēr t’i vēzhguar nga afēr punimet emer,gjente nē kullē.“Jemi nē pritje tē master,planit, projektit pēr,fundimtar tē cilin do ta shpallim si konkurs ndēr,kombētar dhe besoj qē ndērhyrjet pēr,fundimtare jo vetēm nē kētē kullē por nē gjithē kompleksin do tē ndodhin me projektin”, tregoi ministri i Kulturēs, Hajrulla Çeku.Mirēpo ekspertēt thonē se kētu duhen punē pērsēri pas dy vjetēsh, nē gjithē kompleksin.Rēndēsinē e kētij vendi e theksoi edhe vetē Kurti.“Ēshtē njē mar,garitar i historisē sonē tē lavdishme dhe njēkohēsisht edhe tē dhimbshme”, u shpreh ai.Dhimbjen e krenar,inē e shprehu edhe pas,ardhēsi tjetēr i familjes, Bekim Jashari, qē tha se babai e gjyshi i tij atē natē u ndeshēn me forcat elite serbe.“Sipas informacionit flitet qē ka qenē vetē Arkani me njēsitin e tij”, tha ai.Sulmi i 22 janarit 1998 u pērkujtua edhe nga figura tjera publike.

Leave a comment

Your email address will not be published.