“Ne serbet e Kosoves jemi te shqetesuar per planet qe po behen ndaj Vuçiq” – Ja per cfare plani behet fjale

“Ne serbet e Kosoves jemi te shqetesuar per planet qe po behen ndaj Vuçiq” – Ja per cfare plani behet fjale

“Ne serbet e Kosoves jemi te shqetesuar per planet qe po behen ndaj Vuçiq” – Ja per cfare plani behet fjale

“Ne serbet e Kosoves jemi te shqetesuar per planet qe po behen ndaj Vuçiq” – Ja per cfare plani behet fjale.Lista Serbe: Ne, serbēt e Kosovēs jemi tē brengosur pas lajmeve pēr planet qē tē v ri,tet Vuçiq.Subjekti politik, Lista Serbe, ka lēshuar njē kumtesē pasē raport,imeve tē bēra sē fundmi se njē grup ka bērē plane pēr v ra,sjen e Presidentit tē Serbisē, Aleksandēr Vuçiq.“Qēllimi i grupeve krhimi,nale ēshtē i qartē, ta Ii,kuidojē mē tē mirin nē mesin e serbēve pēr ta penguar Iuf,timin e pakompromis tē krhi,mit tē organizuar nē vendin tonē, tē cilit i prinē Vuçiq”, thuhet nē qēndrimin e Listēs Serbe, transmeton Klankosova.tv.“Nē emēr tē popullit serb nē Kosovē, thērrasim autori,tetet kompetente qē tē ndēr,marrin tē gjitha masat e nevojshme, t’i pengojnē kēto plane dhe ta mbrojnē jetēn e Vuçiq”.

Leave a comment

Your email address will not be published.