Pas ofendimit nga serbet Abazoviq flet per here te pare – Ja fjalet e tij qe po dridhin rajonin

Pas ofendimit nga serbet Abazoviq flet per here te pare – Ja fjalet e tij qe po dridhin rajonin

Pas ofendimit nga serbet Abazoviq flet per here te pare – Ja fjalet e tij qe po dridhin rajonin

Pas ofendimit nga serbet Abazoviq flet per here te pare – Ja fjalet e tij qe po dridhin rajonin.Pasi u ofendua rēndē nga pro test,uesit proserbē, Abazoviq flet pēr herē tē parē.Zēvendēs,kryeministri i Malit tē Zi dhe lideri i Lēvizjes Qytetare URA, Dritan Abazoviq tha se nuk ēshtē zemēruar nga ofendimet e rēnda tē qytetarēve, por se do t’ua tregojē gjith,monē vendin, siç tha ai, atyre qē nxisin urrejtje dhe ulen nē kolltuqe.Abazoviq gjatē mbrēmjes sē kaluar ēshtē ballafaquar me qytetarēt me tē dal nga televizioni publik, rtcg, ku kishte folur rreth krizēs qeveritare nē shtetin malazez.Disa prej pro test,uesve tē mbēshtetur nga partitē proserbe e kanē ofenduar nē baza tē kombē,sisē, por qē politikani shqiptar nuk ka rēnē nē prov,okimet e tyre.

“Tē ecim nē rrugēn e pajtimit dhe tē dalim nga matrica e sē shkuarēs. Nuk mē vjen keq pēr fjalēt e shēmtuara tē qytetarēve dhe mbroj tē drejtēn e tyre pēr tē pro test,uar dhe shprehur pakē,naqēsinē. Shumē padrejtēsi janē grumbulluar ndēr vite, ndaj ēshtē e logjikshme qē tē ketē njē reagim tē tillē. Unē gjithmonē do t’ua tregojē se ku e kanē vendin ata”, ka shkruar Abazoviq nē Facebook.Ai ka thēnē se nēse kanē mundēsi tē formojnē qeveri, ajo do tē jetē qeveri e pajtimit.“Tē gjithē janē tē mirēpritur: malazezē, serbē, boshnjakē, shqiptarē, kroatē, ortodoksē, katolikē, myslimanē, … Pēr,katēsia nuk ēshtē e rēndēsishme, por njē ide! Le tē dalim nga matrica – tē pajtohemi Malin e Zi dhe tē shohim pēr,para! Sigurohuni qē Mali i Zi mundet”, pērfundoi 36-vjeçari.Theksojmē se politikani shqiptar gjatē intervistēs ka deklaruar se “Qeveria aktuale ka pērfunduar misionin e saj dhe nē periudhēn e ardhshme do tē duhet tē zgjedhē mes dy koncept,eve – qeveri e pakicēs apo teknike, ose tē shkurtojē mandatin e Kuvendit dhe tē shkojē nē zgjedhje parlament,are”.Ndryshe, Kuvendi i Malit tē Zi ka pērcaktuar tre seanca parlamentare gjatē muajit tē shkurt qē pērfshijnē shkarkimin e Abazoviqit, shkurtimin e mandatit tē Parlamentit dhe votēbesimi i Qeverisē.

Leave a comment

Your email address will not be published.