Pikerisht 24 vite me pare u transmetua intervista e Legjendarit Hamz Jasharit qe dridh serbine edhe kete dite

Pikerisht 24 vite me pare u transmetua intervista e Legjendarit Hamz Jasharit qe dridh serbine edhe kete dite

Pikerisht 24 vite me pare u transmetua intervista e Legjendarit Hamz Jasharit qe dridh serbine edhe kete dite

Pikerisht 24 vite me pare u transmetua intervista e Legjendarit Hamz Jasharit qe dridh serbine edhe kete dite.Rrēfimi i Hamēz Jasharit pas suI,mit tē 22 janarit 1998: Edhe Europa t’i hapē dyert pēr ne, ne nuk do ta lēshojmē vendin (VIDEO)-Sot janē bērē 24 vjet nga suI,mi i dytē i for,cave serbe ndaj Familjes Jashari nē Prekaz tē Skenderajt.E nē lidhje me kētē, disa ditē pas suI,mit, Hamzē Jashari asokohe kishte bērē njē rrēfim nē dy mediume, njērin shqiptar dhe tjetrin gjerman nē bashkē,punim me njē tjetēr kroat, pērcjell Klankosova.tv.”…ata [serbēt] filluan tē qēllonin nē drejtim tonin, kēshtu qē edhe ne filluam tē gju,anim mbi ta”, tha ai.”Serbia nuk do paqe. Ata çdo ditē rrahin, v ra,sin dhe rrisin dhunēn ndaj shqiptarēve”.”Ata hynē nēpēr shtēpitē tona dhe na poshtē,rojnē. Dekani i Universitetit Shqiptar poshtērohet nga njē poI,ic i thjeshtē serb”, ishte shprehur atēbotē, Hamzē Jashari.Ndērkaq nē rrē,fimin e dytē tē tij nē muajin shkurt tē 1998-ēs, Hamzē Jashari qe i prerē se nuk do tē largoheshin nga Kosova me asnjē kusht, edhe nēse Europa u hap dyert, pēr,cjell Klankosova.tv.”S’kemi ku me shku na, kētu do ta bējmē v de,kjen, kētu ku tē parēt tanē kanē jetuar me shekuj, prej ilirēve e pēllazgēve, kētu edhe ne do ta bējmē v de,kjen, kurrē nuk do ta lēshojmē kētu. Do t’i pērgjigjemi me aq sa kemi mundēsi. S’kemi ku shkojmē, i shihni sa fēmijēt i kemi kētu. Edhe Europa t’i hap dyert pēr ne, ne nuk do ta lēshojmē”, ishte shprehur Hamēz Jashari.

https://www.facebook.com/watch/?v=4932587080133279

Leave a comment

Your email address will not be published.