Rusia e Ukraina buzë konfliktit, Presidentja Osmani bën të ditur pozicionin e Kosovës

Rusia e Ukraina buzë konfliktit, Presidentja Osmani bën të ditur pozicionin e Kosovës

Rusia e Ukraina buzë konfliktit, Presidentja Osmani bën të ditur pozicionin e Kosovës

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, përmes një shkrimi në llogarinë e saj në twitter, ka treguar se cili është pozicioni i Kosovës rreth konfliktit që mund të ndodhë në mes të Ukrainës dhe Rusisë.
Kosova tashmë ka bërë të qartë se qëndron me Ukrainën, kundër trashëgimtares së Bashkimit Sovjetik — Rusisë.

“Republika e Kosovës qëndron me Ukrainën”, ka shkruar Osmani në twitter.

Leave a comment

Your email address will not be published.