Sami Lushtaku: Albin Kurti ju ka gëzu Specialës dhe dëshira e tij është që kjo gjykatë të vazhdojë

Sami Lushtaku: Albin Kurti ju ka gëzu Specialës dhe dëshira e tij është që kjo gjykatë të vazhdojë

Sami Lushtaku: Albin Kurti ju ka gëzu Specialës dhe dëshira e tij është që kjo gjykatë të vazhdojë

Si nënkryetar i PDK-së, por edhe numri dy i komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku, adreson kritika të mëdha në drejtim të kryeministrit Albin Kurti.
Ai në një intervistë për Reporterin thotë se Qeveria Kurti ka dështuar në çdo aspekt, dhe se qytetarët po zhgënjehen në mënyrë masive me të.

I pyetur se si e sheh qasjen e kryeministrin Kurti në raport me Gjykatën Speciale dhe krerët e UÇK-së që gjenden atje ai është shprehur se beson se Kurti i është gëzuar Speciales dhe se ai dëshironë që kjo gjykatë të vazhdojë.“Nuk shoh ndonjë angazhim të kryeministrin Kurti rreth Speciales. Besoj se ju ka gëzu dhe menoj që dëshira e tij është që kjo gjykatë edhe të vazhdon”, tha ai.

“Nuk shoh ndonjë angazhim të kryeministrin Kurti rreth Speciales. Besoj se ju ka gëzu dhe menoj që dëshira e tij është që kjo gjykatë edhe të vazhdon”, tha ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.