Aktivisti i VV-se “trondit” vendin,jep doreheqje dhe ka fjale shume te renda per Albin Kurtin

Aktivisti i VV-se “trondit” vendin,jep doreheqje dhe ka fjale shume te renda per Albin Kurtin

Aktivisti i VV-se “trondit” vendin,jep doreheqje dhe ka fjale shume te renda per Albin Kurtin

Shkëlqim Xhafa ka dhënë dor,ëhe,qje si a,kt,ivi,st i Vetëvendosjes, pasi sipas tij, nuk e ka men,d,uar asnjëherë që do ta ketë j,tesë,n aq të vë,sht,irë në qeverinë Kurti.Ai tregoi se që 15 vite është a,kti,vis,t i Vetëvendosjes, ku kishte mar,rë pjesë në çdo pr,ote,stë, de,b,ate e konfrontime që sot VV-ja të vjen në pu,sh,tet, e që thotë se tas,hmë i ka rënë pi,sh,man për a,ktiv,it,eti,n e tij gjithë këto vite.

“As ne enderr nuk e kom mendu qe pu,sh,teti i Albin Kurtit eshte me i z,i se Hashimit, Ramushit e Ises. Sa f,anat,ik i ide,al,it te levizjes kam qene, besom kurr se kom mendu qe me ar,dh,jen e Vetvendosjes ne pu,sht,et”, shkroi Xhafa në Facebook.Sa fan,at,ik i ide,a,lit te levizjes kam qene, besom kurr se kom mendu qe me ardhjen e Vetvendosjes ne pus,htet:–Kane me m’lon qev,eria pa pune, e ska me ma jep asn,je ce,nt nd,ih,me

Leave a comment

Your email address will not be published.