“Albin Kurti eshte i gezuar per Specialen dhe deshira e tij eshte qe Specialja te vazhdoj punen” – Fjalet qe po tronditin vendin

“Albin Kurti eshte i gezuar per Specialen dhe deshira e tij eshte qe Specialja te vazhdoj punen” – Fjalet qe po tronditin vendin

“Albin Kurti eshte i gezuar per Specialen dhe deshira e tij eshte qe Specialja te vazhdoj punen” – Fjalet qe po tronditin vendin

“Albin Kurti eshte i gezuar per Specialen dhe deshira e tij eshte qe Specialja te vazhdoj punen” – Fjalet qe po tronditin vendin.Sami Lushtaku: Albin Kurti ju ka gēzu Specialēs dhe dēshira e tij ēshtē qē kjo gjy,katē tē vazhdojē.Si nēnkryetar i PDK-sē, por edhe numri dy i komunēs sē Skenderajt, Sami Lushtaku, adreson kri,tika tē mēdha nē drejtim tē krye,ministrit Albin Kurti. Ai nē njē intervistē pēr Reporterin thotē se Qeveria Kurti ka dēshtuar nē çdo aspekt, dhe se qytetarēt po zhgēnjehen nē mēnyrē masive me tē.I pyetur se si e sheh qasjen e krye,ministrin Kurti nē raport me Gjy,katēn Speciale dhe krerēt e UÇK-sē qē gjenden atje ai ēshtē shprehur se beson se Kurti i ēshtē gēzuar Speciales dhe se ai dē,shironē qē kjo gjy,katē tē vazhdojē.“Nuk shoh ndonjē angazhim tē krye,ministrin Kurti rreth Speciales. Besoj se ju ka gēzu dhe menoj qē dēshira e tij ēshtē qē kjo gjy,katē edhe tē vazhdon”, tha ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.