Berat Buzhala me nje “goditje” te ashper per diasporen tone – Ja fjalet e tij qe po dridhin gjithe vendin

Berat Buzhala me nje “goditje” te ashper per diasporen tone – Ja fjalet e tij qe po dridhin gjithe vendin

Berat Buzhala me nje “goditje” te ashper per diasporen tone – Ja fjalet e tij qe po dridhin gjithe vendin

Berat Buzhala me nje “goditje” te ashper per diasporen tone – Ja fjalet e tij qe po dridhin gjithe vendin.Berat Buzhala go,det diasporēn: Ti je i mani,puluar nga pr opa,ganda! Gazetari dhe opinionisti Berat Buzhala ka komentuar rezultatin e votimeve nga diaspora duke marrē shkas nga numri mē i madh i votave pēr Bahtirin se sa pēr Hamzēn nē Mitrovicē. Buzhala ka ka kon,kluduar se me votu Bahtirin e jo Hamzēn do tē thotē se “,,,ti kurre nuk e ke lexu asnje gazete qe nuk eshte ne gjuhen shqipe. Sepse ti kurre nuk e ke shiku asnje program tel,eviziv qe nuk eshte ne gjuhen shqipe” shkruan Buzhala nē Facebook.
Ja postimi i Berat Buzhalēs nē Facebook:
Pra, jeton ne Frankfurt, ne qen,dren financiare te Evropes, çohesh nje mengjes te bukur vjeshte, shkon e blene nje zarf, e printon nje flete prej KQZ’se, edhe para vetes i ke dy alte,rnativa: Bedri Hamza ose Agim Bahtiri per kryetar te Mitrovices. Edhe ti, pa e pase alltine ne kry, pa i pase fe,mijne e kid nap,ume, i thu vetes: Hmmmmm po me pelqen ma shume Agim Bahtiri. ti je i mani,puluar nga pro pag,anda.Sepse ti kurre nuk e ke lexu asnje gazete qe nuk eshte ne gjuhen shqipe. Sepse ti kurre nuk e ke shiku asnje progr,am televiziv qe nuk eshte ne gju,hen shqipe.

Leave a comment

Your email address will not be published.