Blendi Fevziu ka dy fjale per Hashim Thaçin qe po trazon ujerat ne Kosove

Blendi Fevziu ka dy fjale per Hashim Thaçin qe po trazon ujerat ne Kosove

Blendi Fevziu ka dy fjale per Hashim Thaçin qe po trazon ujerat ne Kosove

Blendi Fevziu ka dy fjale per Hashim Thaçin qe po trazon ujerat ne Kosove.Fevziu: Thaçi po akuzohet se nē ditēn mē tē vēshtirē tē vendit tē tij zgjodhi ti bashkohet UÇK-sē.Fevziu ka reaguar duke postuar njē fotografi me ish-presidentin Thaçi. Nē mbishkrimin e foto,grafisē ka thēnē se Thaçi po a ku,zohet se zgjodhi tē Iuf,tojē dhe jo tē nēn,shtrohet, zgjodhi tē jetē fitimtar e jo humbēs.Tutje, Fevziu ka thēnē se Thaçi po akuzohet sepse zgjodhi t’i bashkohet UÇK’sē dhe tē marrē pēr,gjegjēsi politike nē tē dhe nuk po a ku,zohet si politikan.Postimi i plotē:

Una kam bindjen, dhe besoj se kētu bashkohen edhe shumica e shqiptarēve, se UÇK dhe shqiptarēt s’kanē pasur kurrē njē platformē tē organizuar pēr krhi,me kundēr njerēzimit. Kundēr civilē,ve tē çdo etnije qofshin ata. Nē kēto 20 vite gjy,kata tē ndryshme ndērkombētare kanē gjetur pēr,gjegjēsi individuale, por asnjēherē njē platformē kolektive krhi,minale tē UÇK – sē. Besoj dhe shpresoj qē edhe kētē herē do tē jetē e njējtē.Hashim Thaçi nuk po a ku,zohet as si President i Kosovēs, as si ish Krye,ministēr, as si politikan i mirē apo i keq. Hashim Thaçi po a ku,zohet se nē ditēn mē tē vēshtirē tē vendit tē tij zgjodhi ti bashkohet UÇK – sē dhe tē marrē pērgjegjēsi politike nē tē. Zgjodhi tē Iuf,tojē dhe jo tē nēn,shtrohet. Zgjodhi tē ishte fitimtar dhe jo humbēs i pērjetshēm.

Leave a comment

Your email address will not be published.