E FUNDIT/ Zhduket komandanti i FSK-se Bashkim Jashari

E FUNDIT/ Zhduket komandanti i FSK-se Bashkim Jashari

E FUNDIT/ Zhduket komandanti i FSK-se Bashkim Jashari

E FUNDIT/ Zhduket komandanti i FSK-se Bashkim Jashari.Ka disa ditē qē komandanti i FSK-sē Bashkim Jashari ēshtē ‘zhdukur’ nga aktiviteti i tij tē pēr,ditēshēm pēr brenda ush tri,sē sē Kosovēs.Tē paktēn kēshtu po len tē nēn,kuptohet bazuar nē ngjarjet qē janē zhvilluar pērgjatē javēs sē kaluar e qē ēshtē vēnē re mungesa e Jasharit.Nē ceremoninē mortore (21 janar) me rastin e v de,kjes sē pjesētari i FSK-sē rreshter i parē Besim Bajaraktari , pēr ta nderuar jetēn dhe veprēn e tij nē ceremoni kishin ardhur eprorē dhe kolegē nga FSK-ja, pēr,faqēsues tē Komunēs, shoqatave tē dalura nga Iuf,ta e UÇK-sē dhe qytetarē tē shumtē, por mungonte komandanti Bashkim Jashari – shkruan Syri Kosova.Nē vend tē Jashari nē kētē aktivitet mori pjesē komandanti i FSK-sē, gjeneral major Enver Cikaqi, i cili edhe e pērfaqēsoi ush tri,nē e vendit nē kētē rast.

https://www.facebook.com/SHPFSK/posts/242446981398217

Leave a comment

Your email address will not be published.