E PAPRITUR/ Milaim Zeka me nje “goditje” ndaj Baton Haxhiut – “Batoni do te shpallet non-grata nga SHBA-te, ja arsyeja”

E PAPRITUR/ Milaim Zeka me nje “goditje” ndaj Baton Haxhiut – “Batoni do te shpallet non-grata nga SHBA-te, ja arsyeja”

E PAPRITUR/ Milaim Zeka me nje “goditje” ndaj Baton Haxhiut – “Batoni do te shpallet non-grata nga SHBA-te, ja arsyeja”

E PAPRITUR/ Milaim Zeka me nje “goditje” ndaj Baton Haxhiut – “Batoni do te shpallet non-grata nga SHBA-te, ja arsyeja”-Milaim Zeka: Baton Haxhiu do tē shpallet non-grata nga SHBA-tē, ja arsyet.Gazetari Milaim Zeka nē njē paraqitje nē Top Channel ka thēnē se gazetari kosovar Baton Haxhiu do tē shpallet “non-grata” nga Shtetet e Bashkuara tē Ame,rikēs.Ai ka thēnē se Baton Haxhiut iu ēshtē re,fuzuar viza hyrēse nē Shtetet e Bashkuara tē Ame,rikēs.“Unē po e jap vetēm njē emēr. Pēr tē cilin ju thash, kētē emēr po e jap qē iu ka re,fuzu viza hyrēse nē Shtetet e Bashkuara tē Ame,rikēs, dhe ai ēshtē miku i ngushtē i Bledi Manes, Baton Haxhiu.”, tha Zeka.Mē tutje, Mane ka thēnē se nuk e ka mik Ramēn, ndērsa Zeka i thotē se ka bērē shaka.“Bēra shaka, se nuk e ke mik.”, tha Zeka.“E vē,rtetē ēshtē kjo? E ke tē konfirm,uar kētē?”, u pyet Zeka, ndērsa u pēr,gjigj bindshēm duke thēnē: “Po, po po”.Mē tutje, Zeka gjithashtu ka thēnē se Haxhiut iu ēshtē refuzuar edhe kērkesa pēr vizitēn e ish-Presidentit tē Kosovēs nē Hagē.“Edhe njē lajm, pēr,derisa Mero Bazes iu ēshtē dhēnē leja pēr ta vizi,tuar dhe pēr ta takuar nē bu rgu,n e Hagēs ish presidentin Thaçi, Baton Haxhiut iu ka refuzuar njē gjē e tillē. Edhe ai ka bērē kēr,kesē qē ta vizitojē Hashim Thaçin nē Hagē iu ēshtē refuzuar njē gjē e tillē”, tha Zeka.Nē anēn tjetēr, kēto diskutime bēhen pas lajmē,rimeve tē Shteteve tē Bashkuara tē Ame,rikēs se shumē persona nē rajonin e Ballkanit Perēndimor do tē shpallen non-gra,ta.

Leave a comment

Your email address will not be published.