Qytetari i Shqiperise – “Nuk eshte hera e pare qe Kosova na e ben kete gje, Albini dhe Edi Rama jane njesoj”. Ja per cfare behet fjale

Qytetari i Shqiperise – “Nuk eshte hera e pare qe Kosova na e ben kete gje, Albini dhe Edi Rama jane njesoj”. Ja per cfare behet fjale

Qytetari i Shqiperise – “Nuk eshte hera e pare qe Kosova na e ben kete gje, Albini dhe Edi Rama jane njesoj”. Ja per cfare behet fjale

Qytetari i Shqiperise – “Nuk eshte hera e pare qe Kosova na e ben kete gje, Albini dhe Edi Rama jane njesoj”. Ja per cfare behet fjale.Kukēsiani i re,voltuar: Nuk ēshtē hera e parē qē Kosova na e bēn kētē, Albini dhe Edi Rama janē njēsoj.Ka nisur pro test,a e kuksianēve nē kufirin Shqipēri-Kosovē. Qytetarēt e Kukēsit po kērkojnē nga Qeveria tē heqin masēn pēr hyrjen nē Kosovē me tri doza tē va ks,inēs, pasi siç thanē ata, nē Shqipēri do z,a e tretē u jepet vetēm tē mo,shuarve dhe atyre me sē,mundje kron,ike.Ata janē ankuar se testi kushton rreth 30 euro dhe nuk kanē mundēsi ta pa,guajnē pēr tē hyrē nē Kosovē.Njē nga pro test,uesit teksa shprehte revoltēn rreth masave tē reja, tha se nuk ēshtē hera e parē qē Kosova ka marrē masa tē tilla.“Ēshtē hera e tretē qē kosovarēt po na bējnē kētē gjē. Herēn e parē mē njē va ks,in ē, herēn e dytē me dy va ks,i na edhe tash me dozēn e tretē tē va ks,i nēs. Ndērkohē qē va ks,i na e tretē bēhet nē momentin qē ti i bēn gjashtē muaj. Ne, gjithē populli i Kukēsit hajmē bukē nē Kosovē. Njē zgjidh,je duhet ta gjejmē ne, ose ta bllokojmē rrugēn ose tē hiqet kjo masē. Si Albini si Edi Rama njēsoj janē”, ēshtē shprehur qytetari.Kundēr masave tē fundit tē Qeverisē sē Kosovēs janē shprehur edhe nga Maqedonia e Veriut.Ministri i Shēndetēsisē i Maqedonisē sē Veriut, Bekim Sali ka telefonuar homolgun e tij nga Kosova, Rifat Latifi tē cili i ka kērkuar qē t’i ri,shqyrtoj masat. /syri. net

Leave a comment

Your email address will not be published.