Albin Kurti per krizen e energjise elektrike. “Nuk jam magjistar…” – Si e komentoni deklaraten e tij

Albin Kurti per krizen e energjise elektrike. “Nuk jam magjistar…” – Si e komentoni deklaraten e tij

Albin Kurti per krizen e energjise elektrike. “Nuk jam magjistar…” – Si e komentoni deklaraten e tij

Albin Kurti per krizen e energjise elektrike. “Nuk jam magjistar…” – Si e komentoni deklaraten e tij?Deputetēt i kērkojnē zgjidhje pēr kri,zēn, Kurti: Nuk jam ma,gjistar, pēr fatin tuaj tē keq.Krye,ministri Albin Kurti ka thēnē se veç njē ma,gjistar mund tē besojē se nē kri,zēn energjetike me tē cilēn po pērballet Kosova, zgjidhja mund tē jetē pa subvencion nga Qeveria, pa shtrenjtim tē rrymēs dhe pa shkyçje nga rrjeti elektrik.Duke iu pērgjigjur kri,tikave tē deputetēve tē cilēt kērkojnē zgjidhje tjetēr nga ai, Kurti tha se ēshtē “veç krye,ministēr”.“Duhet tē jesh magjistar, ma,gjistar, asgjē mē pak se ma,gjistar, qē tē besoj se ka njē zgjidhje pa subvencion, pa shtrenjtim dhe pa shkyçje. Unē ma,gjistar nuk jam, jam veç krye,ministēr, pēr fatin e keq tuajin”, tha ai.Para,prakisht, Kurti e ka komentuar deklaratēn e tij tē shkurtit tē vitit 2019, kur para zgjedhjeve tē pēr,gjithshme parlamentare kishte thēnē se me tē nē Qeveri do tē ulej çmimi i rrymēs.“Pati njē referencē tek njē deklaratē e imja nē fushatēn zgjedh,ore, jo nē kēto zgjedhjet e fundit tē 14 shkurtit tē vitit 2021, por nē fushatēn pēr zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Nē atē fushatē ēshtē e vērtetē qē unē kam thēnē e synojmē uljen e çmimit. Edhe me siguri qē ne e synojmē uljen e çmimit”. tha ai.“Mirē,po duhet ta kemi parasysh, nē njē fushatē zgjedhore unē nuk jap as zotime dhe as premtime pēr vitin e parē, por pēr katēr vjet”, shtoi Kurti.

Leave a comment

Your email address will not be published.