Biden, gazetarit të Fox News: “Çfarë budallai biri i ku**es”

Biden, gazetarit të Fox News: “Çfarë budallai biri i ku**es”

Biden, gazetarit të Fox News: “Çfarë budallai biri i ku**es”

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, në një konferencë për media, gazetarin e Fox News, Peter Doocy e ka quajtur budalla dhe “bir ku**e”, pasi gazetari e pyeti atë nëse inflacioni është një detyrim politik për të.
Lëshimi verbal i Biden ndodhi gjatë një konference në Shtëpinë e Bardhë, teksa ai u ankua se të gjitha pyetjet e gazetarëve kishin të bënin me tensionet mes Ukrainës e Rusisë dhe jo rreth temës që kishte të bënte me inflacionin.

Në atë moment, gazetari i Fox News e pyeti Biden nëse ai mendon se inflacioni është detyrim politik për të.

Leave a comment

Your email address will not be published.