Driton Selmanaj turp per neve e turp per Vetevendosjen qe deshtuam keto 20 vjet – Ja per cfare behet fjale

Driton Selmanaj turp per neve e turp per Vetevendosjen qe deshtuam keto 20 vjet – Ja per cfare behet fjale

Driton Selmanaj turp per neve e turp per Vetevendosjen qe deshtuam keto 20 vjet – Ja per cfare behet fjale

Driton Selmanaj turp per neve e turp per Vetevendosjen qe deshtuam keto 20 vjet – Ja per cfare behet fjale.Selmanaj: Turp pēr krejt neve klasēn politike, pēr,fshirē edhe Vetēvendosjen, qē dēshtuam kēto 20 vjet.Deputeti i Lidhjes Demokratike tē Kosovēs, Driton Selmanaj, ka thēnē qē e gjithē klasa politike e 20 vjetēve tē fundit duhet tē ndihet e tur,pēruar pēr gjendjen nē tē cilēn ndodhet Kosova sa i pērket problemit tē furnizimit me ener,gji.“Unē kam bindjen qē tē gjitha partitē politike duhet tē pajtohen me diçka. Kemi dēshtu, dhe faji ēshtē i secilit prej nesh. Nēse ne sot flasim pēr termo,centralet qē janē ndērtu nē vitet ’60, ’70, dhe i kemi eduku njerēzit nē Kosovē se çka osht kazani, a ka rrjedh,je nē kazan, tash sē fundmi se çka ēshtē bojleri, çka ēshtē filteri, çka ēshtē lopata – po ky ēshtē tmerri i politikbērjes 20-vjeçare nē Kosovē”, ka thēnē Selmanaj nē parlament.

Leave a comment

Your email address will not be published.