E pabesueshme qfar thot kengtari njohur Sinan Vllasaliu!! ME VJEN TURP QE JAM SHQIPTAR

E pabesueshme qfar thot kengtari njohur Sinan Vllasaliu!! ME VJEN TURP QE JAM SHQIPTAR

E pabesueshme qfar thot kengtari njohur Sinan Vllasaliu!! ME VJEN TURP QE JAM SHQIPTAR

Këngëtari shumë i dashur për publikun, Sinan Vllasaliu është bërë pjesë e një programi, i quajtur “Ethnicity estimate”, që është trend në Instagram.Aty duhet të ngarkoni një fotografi tuajën, dhe ju bën një “test të ADN-së” dhe do të merrni një vlerësim të përkatësisë etnike.Sinani e ngarkoi foton e tij dhe në vendin e parë. DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.