Ish-ministri i Tregtise tregon se si qendron e verteta per Bilfingerin Gjerman

Ish-ministri i Tregtise tregon se si qendron e verteta per Bilfingerin Gjerman

Ish-ministri i Tregtise tregon se si qendron e verteta per Bilfingerin Gjerman

Ish-ministri i Tregtise tregon se si qendron e verteta per Bilfingerin Gjerman.Ish-ministri i Tregtisē: Po ua tregoj njē tē vērtetē pēr Bilfingerin gjerman.Ish-ministri i Tregtisē dhe Industrisē, Ismet Mulaj, ka thēnē se ish-pushtet,arēt kanē refuzuar projektin e kompanisē gjermane “Bilfinger” pēr ndērtimin e Termocentralit “Kosova A”.Ai ka thēnē se nē vitin 2014, ish-qeveritarēt kanē kundēr,shtuar projektin e kompanisē gjermane me arsyetimin se po pērgatitej projekti i Contour Global, kompanisē ame,rikane qē kishte nēnshkruar mē vonē kontratē pēr ri,ndērtimin e termocentralit.Ai, ka thēnē se njēri nga ish-ministrat e linjēs i kishte thēnē atij se “Kosova nuk ka kapacitet menaxhues pēr dy projekte tē mēdha ener,gjetike”.Postimi i plotē i Ismet Mulajt:

Leave a comment

Your email address will not be published.